Nieuws‎ > ‎

Afscheid Jos Van Loon

Geplaatst 12 okt. 2014 12:11 door Ivo SchrootenVrijdag is Jos Van Loon plots overleden. Jos, broer van onze voorzitter Jan, was sinds het prille begin actief betrokken bij Opus III en steunde het project al die jaren met raad en daad. Hij stond altijd klaar om te helpen en ontbrak nooit op de activiteiten en samenkomsten van Opus III. Velen onder jullie hebben hem bij die gelegenheden leren kennen en konden genieten van zijn aangenaam gezelschap.

Jos bezocht ook talloze keren ons project in India. Vanuit zijn ervaring en achtergrond had hij een zeer waardevolle visie op sociale en educatieve ontwikkeling. Hoewel hij deze visie op geen enkel moment opdrong, had ze zeker een positieve invloed op belangrijke beslissingen en keuzes in ons project. Jos maakte een onuitwisbare indruk en vele vrienden in Jaipur. Als teken van respect, medeleven en rouw was er vrijdag een moment van stilte in al onze scholen.


Mogen we u, in naam van de familie, vragen om, in plaats van bloemen, te kiezen voor een duurzame herinnering aan Jos. U kan bijdragen aan zijn grote inzet voor de kinderen in de scholen van zijn geliefkoosd project Opus III in India, door een schenking op rekeningnummer BE 12 8335 2493 7792.

Comments