Nieuws‎ > ‎

Feestweekend 14 en 15 september 2013

Geplaatst 2 aug. 2013 05:01 door Ivo Schrooten   [ 31 aug. 2013 01:53 bijgewerkt ]
Opus III viert dit jaar zijn 15° verjaardag. Mede dankzij de steun van serviceclub 51 "De Teuten" kunnen we dit samen met jullie uitgebreid vieren tijdens een heus feestweekend in Neerpelt en omstreken!  

Zaterdag 14 september '13 starten we om 14u met het 'India'n Summer Festival'. De geweldige affiche met o.a. De Fixkes en De Mens vind je hiernaast. Een dagticket kost 20 euro aan de kassa en 16 euro in voorverkoop. 

Zondag 15 september '13 starten we met een brunch in het Kompenhof in Sint-Huibrechts-Lille. Vanaf 10u30 gaan de deuren open en is er kinderanimatie en live muziek voorzien!  Voor 20 EUR eet je naar hartelust, kinderen tot 6 jaar eten gratis, van 6 tot 12 jaar is het 10 EUR.

Om 14u is er dan nog een veiling t.v.v. Opus III. Een catalogus van de voorwerpen die geveild zullen worden,  kan je begin september terugvinden op onze website en via mail aanvragen.

Stijn Coninx en An Swartenbroekx nemen het peter- en meterschap op van dit gebeuren!

We hopen van harte dat er bij kan zijn op zaterdag en/of zondag. Voor de brunch is het aantal plaatsen beperkt en wacht je dus best niet te lang om je in te schrijven. Dit kan via dit invulformulier (klik hier). Via hetzelfde formulier kan je ook tickets reserveren voor het India'n summer festival.

Wil je overnachten in de buurt van Neerpelt? In bijlage vind je een overzicht van B&B's. Voor groepen reserveerden we reeds plaatsen in het Pelterke (www.pelterke.be). Wie hiervan gebruik wil maken neemt best even contact op met Tine (tinevandeweerd@gmail.com).


ĉ
Mailbox Opus III,
2 aug. 2013 05:27
Comments